Αντώνης Remos θέσει να παντρευτεί yvonne bosnjak αυτό το Σαββατοκύριακο. Ελληνική ώρα της πόλης

Χαιρετίζουμε το 2018 με το antonis remos live! Την ίδια εποχή ξεκίνησε τα οκτώ studio alithies & psemata (“Αλήθειες και ψέματα”). Τα τραγούδια του γράφτηκαν από τον Γιώργο Θεοφάνους και το άλμπουμ κέρδισε την τριπλή πλατινένια ιδιότητα, μετατρέποντας τα χρόνια σε ένα από τα βασικά άλμπουμ. Αντώνης Ρέμος (Αντώνης Ράσμος) (γεννημένος αντώνιος πασχαλίδης, ελληνικός: αντώνης πασχαλίδης, 19 Ιουνίου 1970), είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Ανακαλύψτε τα εισιτήρια συναυλιών που ταιριάζουν με την επιθυμία σας και τοποθετήστε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλή και αξιόπιστο web server μας. Όπως αναμενόταν, το άλμπουμ κέρδισε την κατάσταση πλατίνας σε χρόνο μηδέν. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του χειμώνα 2003 ο αντώνης Remos δημιουργεί ίσως τις πιο απρόβλεπτες παραστάσεις. Halo παραγωγές, που όλοι γνωρίζουμε και πιστεύουμε για τον ελεύθερο χρόνο μας, θα μας μεταφέρουν στον γνωστό ελληνικό τραγουδιστή antonis remos στα

αθηνων αρενα στούντιο της Ουτρέχτης για μια νύχτα και αποκλειστικά.

Κερδίστε εισιτήρια vip σε φεστιβάλ και τοπικά εκθέματα, καθώς και άλλα βραβεία. Το beatport μου σάς επιτρέπει να συμμορφώνεστε με τα αγαπημένα σας djs και ετικέτες, ώστε να ανακαλύψετε αφού κυκλοφορούν νέα κομμάτια. Ο Αντώνης Remos θα εκτελέσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μας μαγέψει για άλλη μια φορά μαζί με την ξεχωριστή μόδα και τις λεπτότερες παραδόσεις του. Η τρίτη ετήσια δόση του dave matthews & tim reynolds riviera maya θα συμβεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Προέδρων.

Ο Ρέμος τραγούδησε τα περισσότερα από τα αποτελεσματικά αναγνωρισμένα τραγούδια του μαζί με τις επιτυχίες του αποχωρημένου τραγουδιστή παντελίδη παντελίδη. Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Αντώνης Βάρδης, Κώστας Χατζής και Γιώργος Θεοφάνους. Η δημοτικότητά του συνεχίζει να αυξάνεται, ενώ οι ακαθάριστες πωλήσεις και οι ιδιωτικές εμφανίσεις συνεχώς αυξάνονται. Ο Eros rammazzotti πήγε πρώτα στη σκηνή και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ο λογαριασμός σας μουσικής Amazon σχετίζεται αυτή τη στιγμή με μια διαφορετική αγορά.

Επιπλέον, το 2005 κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ. Καθημερινά πρέπει να τονίσουμε την ουσία της ανθρώπινης υγείας, αλλά στην πρωτοπορία είναι η υγεία των παιδιών. Είναι το τρίτο άλμπουμ με τον διάσημο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και τον τίτλο του σαν άνεμο ». Τον Απρίλιο του 1998 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2007, ο antonis remos δεσμεύεται σε μια περιοδεία που διοργανώνει 25 συναυλίες για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια.

Το άλμπουμ επωφελείς ιδιότητες τριπλή πλατινένιο στέκεται μετατρέποντας σε ένα από τα αγαπημένα άλμπουμ μέσα από τα χρόνια. Στη συνέχεια, ο Anttonis Remos ήρθε στη σκηνή μέσα από εκστασιακά χειροκροτήματα. Το 19 antonis remos μπορεί να εκτελεί στο Ντουμπάι για πρωταρχική χρονική στιγμή σε ένα από τα πιο εικονικά κέντρα της Uae, την ταράτσα του φούσκας του ουρανού που δίνει 360 απόψεις διπλωμάτων στον ορίζοντα του Ντουμπάι. Το Δεκέμβριο του 2001 πήγε το όνομά σου «Όλος ο κόσμος είναι εσύ» με τα τραγούδια που λέει πως «έλα με τελειώσεις» και «δεν έχω πού να πάω».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *